Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit op zwaar werk berekende opslagrekken voor verkoop
Van goede kwaliteit op zwaar werk berekende opslagrekken voor verkoop
Voor uw informatie, kwamen de goederen gisteren bij ons pakhuis aan. Dank u voor uw vriendelijke regeling & samenwerking. Vriendelijke groeten, Nefra

—— Nefra

Wij hebben de mezzanine vloer reeds gebruikt en met het product gegebruikt. Vriendelijke groeten Justin

—— Justin Chew

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.
Fabriek Conferentieruimte Fabrieksmachines

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Geen
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 50m-300m
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%
Certificate: AS4084
Certificate: ISO9001, ISO14001,ISO18001

Onze vrije diensten omvatten overleg en steekproefcad lay-outs van uw voorgesteld reksysteem. Onze ontwerpdeskundigen kunnen uw toepassing en een toepassing-specifieke oplossing vinden voor u analyseren. Krijg het het rekken systeem u aan de beste gewaarborgde prijs wenst.

Als u cantact ons, wij u binnen 24 uren zullen antwoorden. Als om het even welke vragen, wij u zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Als u problemen van installatie hebt, kunnen wij ons beste doen u helpen.

 

Co. van het de Opslagmateriaal van Guangdong Lijin, Ltd is één van de meest professionele speciale fabrikanten die zich in de gelijkaardige rekken van de alletstraal, Lange spanwijdteplank, mezzanine platform, vormrek, cantileverrek en de kooi van het draadnetwerk, enz. specialiseerde.

Onze Voordeeldienst:

1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en Ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.

2. Lijin bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten, vertellen ons uw idee hebben, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.

3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere te ontwikkelen die op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.

5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

 

Technische ondersteuning:

1. Al onze het testen machines en het produceren van machines zijn uitgerust met geavanceerd systeem, zijn onze ingenieurs professinal en creatief, terwijl wokers ervaren zijn.

2. Al onze producten hebben standaard en strikte tests, en overgegaane ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001; AS4084-2012.

De naverkoopdienst:

1. „De klantennadruk " is onze kernwaarde, is het worden de meeste leverancier van het professinal speciale materiaal in de wereld onze visie, zodat hebben al onze producten twee-jaren garantie minstens, één of andere gelijke liftetime garantie. Om het even welke vragen, zullen ons verkoopteam onze klant de meest satifactory naverkoopdienst aanbieden. Zo als om het even welke vragen, vrij voelen om op om het even welk ogenblik te contacteren ons in.

2. Wij hebben een volledig en efficiënt productiesysteem om de massieve eisen van onze klanten te ontmoeten. En wij hebben inventaris gereserveerd, zodat kunnen wij levering maken voor u onmiddellijk na betaling.

 

Betalingsvoorwaarden:

Onze betalingstermijnen zijn zeer flexibel, T/T, is L/C aanvaardbaar allen.

 

De verpakkingsdienst:

Karton of Schuim de film en de verpakking van speciale klanten zijn beschikbaar.

 

Contactgegevens
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Michelle Zheng

Tel.: 86-0769-81769090

Fax: 86-0769-81767397

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)