Pallet het rekken voor stukkenopslag

August 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Pallet het rekken voor stukkenopslag

Terwijl de constante innovatie een stroom van nieuwe intralogisticsoplossingen produceert, ‚het klassieke‘ pallet rekken blijft het het meest meestal gebruikte opslagsysteem. Zijn vrij lage investeringskosten en flexibiliteit – hetzij door veranderende rek configuratie, het retroactief aanpassen modules voor speciale doeleinden of het toevoegen van extra baaien – hebben tot het een onontbeerlijk kader voor opslag en order pickingssystemen gemaakt.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet het rekken voor stukkenopslag  0

Natuurlijk, gebruiken vele verrichtingen pallet het rekken als basis voor ongecompliceerde opslag en herwinning van volledige pallets, of om klantenorden te vervullen of als bulkopslag voor aanvulling. Maar de tendens naar de kortere cycli van het productleven verhoogt SKU-aantallen. De aandrijving om voorraadniveaus voor elk SKU te minimaliseren en het plukken procédé efficiency te verbeteren die ordevervulling te versnellen, met vraag naar Just-in-timelevering wordt gecombineerd en online kleinhandels, produceert een grotere behoefte aan stukkenopslag.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet het rekken voor stukkenopslag  1

Dit is waar het aanpassingsvermogen van pallet het rekken aan het voorste gedeelte komt omdat stukken het plukken gemakkelijk binnen palletrekken kan worden geïntegreerd. Één optie moet de plaatsen van de stukkenoogst op het bereikbare grondniveau, met hogere opslagniveaus creëren die als bufferopslag dienen voor aanvulling. De containers van de stukkenopslag zullen helpen om kleine goederen en c-Delen op te slaan en te organiseren – ter beschikking stellend hen voor het snelle en gemakkelijke plukken.

Dit zal in een redelijk efficiënt het plukken procédé resulteren maar zullen de benedenverdiepingsplaatsen binnen een palletrek, natuurlijk, beperkt worden. De oplossingen worden daarom vereist om de beschikbare ruimte om een oogstgezicht met voldoende plaatsen voor vereiste SKUs tot stand te brengen, en genoeg voorraad te maximaliseren om beschikbaarheid tijdens oogsten te verzekeren.

De stroomplanken kunnen gemakkelijk in pallet het rekken worden geïnstalleerd die het aantal oogstplaatsen en volume van SKUs te verhogen op het gezicht van de grondniveauoogst wordt gevestigd. De goederen zijn moeiteloos toegankelijk van de voorzijde van het rekken – de rollen op de stroomplanken laten bakken en containers toe die kleine punten bevatten worden geplukt om regelmatig aan de voorzijde van de plank te rollen – die plukken gemakkelijk maakt. Een volledige container van delen zal aan de exploitant telkens als lege bij verwijderd voor rollen.

Het standaard opschorten is een andere optie om de flexibele kleine gezichten van de puntoogst binnen pallet het rekken tot stand te brengen. Er zijn verscheidene oplossingen: de eerste neemt het statische opschorten op recht aan het rekken, met ruimte binnen - tussen elk in werking gesteld om het plukken te vergemakkelijken. Een andere mogelijkheid is terugtrekt het mobiele opschorten die de beschikbare ruimte onder het rekken maximaliseert – hoewel de beweging van het opschorten een negatief gevolg op oogsttijd heeft. Een derde oplossing impliceert het statische opschorten parallel met het rekken, die voorpunten gemakkelijk maakt te plukken. De opschortende verdelers kunnen worden gepast.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet het rekken voor stukkenopslag  3

Het geneigde levering opschorten binnen een pallet het rekken baai zal punten duidelijk zichtbaar voor het plukken maken. De kartonkartons of de plastic bakken kunnen worden gebruikt, hoewel de recentere optie toelaat vooraf dat de voorbereiding bij het goederen-binnen gebied door de plastic bak met de punten te vullen wordt geplukt.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet het rekken voor stukkenopslag  4

De plastic die bakken en de containers zullen goederen door het intralogisticsproces worden beschermd houden en tijdens vervoer om producten te verzekeren worden geleverd aan de klant in eerste voorwaarde. Het is uitzoekend de moeite waard de leveranciers van het opslagsysteem dat naast het aanbieden van het rekken, het opschorten en stroom de stegen, ook een containerwaaier bestaand uit een verscheidenheid van grootte van en een brede keus van toebehoren voorzien. Zulk een leverancier zal het optimale systeem kunnen ontwerpen om een bepaalde ruimte te passen, het potentieel maximaliseren voor stukken het plukken en, uiteindelijk, vervulling verbeteren.