Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem

August 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem

Eens bekeken als goederen, hebben de systemen van het opslagrek hun rechtmatige plaats in de opslaande wereld zoals die genomen, gebouwde die systemen wordt gespecialiseerd met arbeidersbescherming en hoge productiviteit worden ontworpen in mening.

laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem  0

De opslagrekken zijn een essentieel onderdeel van om het even welk pakhuis, hun lay-out en roepen een aanzienlijke onderneming in het leven geen kwestie wat de grootte of het doel van een faciliteit. Aangezien de systemen complexer worden om de groei in e-commerce en een over het algemeen snel-afgepast ondernemingsklimaat te behandelen, nemen zij ook een hoger profiel over wanneer het over veiligheid en efficiency komt. Een slecht ontworpen reksysteem kan op vele voorzijden ontbreken, met inbegrip van potentieel het veroorzaken van arbeidersverwonding als het niet de punten kan behoorlijk steunen het om heeft ontworpen te houden. Een goed ontworpen systeem, door contrast, kan arbeiders tegen het gevaar van dalende punten of rekinstortingen beschermen en ook stroomlijnt de hulp de stroom van producten door de faciliteit.

laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem  1

 

Vandaag, moeten de rekkende systeemontwerpers met een waaier van factoren rekening houden wanneer het planning van een systeem, met inbegrip van de geografische ligging van het project, maximumpalletgrootte en het gewicht punten die, faciliteitenlay-out en ontwerp, en de aangewezen stijl of het type van de klant van het rekken worden opgeslagen. Het doen staat dit ontwerpers toe om het best mogelijke systeem voor de verrichting tot stand te brengen.

Hier is een blik op sommige zeer belangrijke overwegingen in mening te houden wanneer het ontwerpen van of het herontwerpen van uw systeem van het opslagrek met een oog naar veiligheid en efficiency.

laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem  2

GEZETTE VEILIGHEID EERSTE

Het ontwerpen voor veiligheid betekent ervoor zorgend dat uw reksysteem zich tot interne operationele schade van forklifts en ander materiaal behandelingsmateriaal evenals externe bedreigingen, zoals aardbevingen of orkanen zal bevinden. Beide soorten bedreigingen vereisen aandacht in de vroege stadia van ontwerp om zowel een adequaat als veilig reksysteem te verzekeren.

 

Om aan die vereisten te voldoen, moeten de ontwerpers van alle ladingsvoorwaarden rekenschap geven, die de grootte en het gewicht en bewogen punten omvatten die worden opgeslagen, de ingewikkeldheid van de het rekken structuur, en seismische voorwaarden en de plaats die van het rekken van worden gebruikt (binnen of uit, bijvoorbeeld). De complexere het rekken structuren kunnen een mengeling van andere structuren zoals oogstmodules soms omvatten, platforms op verscheidene niveaus, en trap-allen waarvan de lading op het volledige systeem kunnen beïnvloeden.

Naast het aanhangen bouwverordeningen, zullen de ontwerpers en de installateurs van het reksysteem vaak extra veiligheidsmaatregelen adviseren tegen andere types van schade en verwonding te beschermen. De speciale structuren kunnen helpen tegen interne schade van forklifts beschermen, bijvoorbeeld. Deze kunnen een verscheidenheid van die beschermers van de rekkolom, Beëindigen-van-doorgang beschermers, free-standing wachttraliewerk, de bars van de palletsteun, de sloten van de straalveiligheid, veiligheid het opleveren, ladingsplaques (aan rekken als herinnering van hun ladingscapaciteit worden gehecht) omvatten, etc. Wire-guided voertuigen kunnen ook helpen; dit zijn zeer smal-doorgang (VNA) forklifts dat gebruik een elektromechanisch systeem om leiding te controleren. Het systeem wordt door een geactiveerde die draad geleid in de vloer wordt beveiligd. Dergelijke systemen helpen het vertrouwen van de vorkheftruckbestuurder in smalle doorgangen bij verhoogde hoogten opvoeren, die helpen het risico van vorkheftruck te verminderen die en het rekken, volgens Rooney raken beschadigen.

laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem  3

INSPECTEER VOOR SCHADE

Ongeacht de bedreiging, richten de deskundigen aan regelmatige inspectie en reparatie van schade als essentieel onderdeel van het handhaven van de integriteit van het reksysteem.

Vele bedrijven zullen frequentere formele inspectie-driemaandelijks doen of zelfs maandelijks-maar de deskundigen benadrukken dat de ononderbroken controle door al pakhuis of personeel van het distributiecentrum belangrijk is. Bovenop dat, adviseert leidend een volledige nieuwe beoordeling van een systeem om de drie jaar ervoor te zorgen het veilig blijft zijn en bedrijfs veranderende eisen ontmoeten.

laatste bedrijfsnieuws over Het ontwerpen van het juiste opslagsysteem  4

Uiteindelijk, het alle cirkels terug naar veiligheid.