15 Manieren om Uw Pakhuis Ruimtegebruik te verbeteren

August 28, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over 15 Manieren om Uw Pakhuis Ruimtegebruik te verbeteren

15 Manieren om Uw Pakhuis Ruimtegebruik te verbeteren

 

Aangezien wij pakhuisverrichtingen met meerdere kanalen evalueren, worden wij algemeen gevraagd, „wanneer een pakhuis bij capaciteit?“ is Wij vinden wanneer dat tussen 80% en 85% van ruimtegebruik, efficiency typisch vanuit een beweging en opslagperspectief daalt. De palletbeweging wordt zeer beperkt en elke beweging en aanvulling kunnen veelvoudige te voltooien acties voeren.

 

De tijdelijke posities van de vloerpallet kunnen doorgangbeweging ook beperken. De veelvoudige bewegingen verhogen kosten en vertragen verwerking. Vele ondernemingen moeten pakhuis ruimtegebruik verbeteren of een nieuwe faciliteit vroeger vinden dan verwacht.

 

Één van de eerste en taaiste die te richten dingen is of u ruimte kunt verminderen door zich op de leeftijd van inventaris en het liquideren overstock wordt gebruikt te concentreren. Zou dit de eerste stap in uw ruimtestudie van gelijkstroom moeten zijn? Hebt u inventaris rapporterend die door SKU de weken van levering en de voorraadomloopsnelheid toont? Dit zal tonen hoeveel weken het zal vergen om de inventaris te verkopen. Dit zijn zeer belangrijke rapporten wanneer het bespreken van ruimtegebruik met beheer.

 

Voorbij de eerste stap van het richten van potentiële overstock, hier zijn 15 manieren u uw pakhuis ruimtegebruik kunt verbeteren:

 

Het uitgangspunt

Kwantificeer uw opslagprofiel in termen van capaciteit en gebruik. Begrijp grondig de stroom en het gebruik van de huidige lay-out, met inbegrip van rekconfiguratie, inlassend/plukt filosofie, het ontvangen, putaway, aanvulling, voorraadbeheer en verpakking en het verschepen. Omvat seizoengebonden piektendensen en een grondige volumeanalyse van binnenkomende en uitgaande productstroom.

 

Gebruik Uw Verticale Ruimte

Kijk omhooggaand en zorg ervoor u al verticale beschikbare ruimte gebruikt. Onderzoek opslagmedia om uit uw duidelijke spanwijdtehoogte voordeel te halen. Hoeveel kubieke voeten verticale ruimte niet wordt gebruikt? Ben zeker om te weten hoe uw ontwerp uw van de sproeierontwerp en brand code zou kunnen beïnvloeden.

 

Analyseer Uw Afdelingsruimte

Identificeer functies die geen hoge plafonds op gebieden vereisen waar de lagere het stapelen hoogten door de duidelijke hoogte worden gedicteerd. Wij zien vaak ongebruikte luchtruimte waar de grote afdelingen als verpakking en het verschepen worden uitgevoerd.

 

Consolideer Plaatsen

Als u veelvoudige plaatsen voor het opslaan van hetzelfde punt hebt, denk combinerend hen na om beter pakhuis ruimtegebruik tot stand te brengen. Dit kan tijdens het putaway proces en als standalone functie worden gedaan.

 

Juist-grootte Uw Groeven

Pas de grootte en de verkoop van het punt aan de net gerangschikte oogstgroef aan om het gebruik van de het plukken groefkubus te maximaliseren. Het hebben van diverse grootte van het plukken groeven kan dit proces vergemakkelijken. De zelfde logica is op plaatsen van toepassing waar u reserve of overstocks opslaat. Bij het voorwaartse plukken, houd 4-7 dagen van verkoop door SKU om aanvulling te verminderen.

 

Gebruik Off-Site Plaats voor Overstock

Als u een grote hoeveelheid van bovenmatige inventaris voor een paar punten opslaat, overweeg één of ander type van offsite opslag voor de overmaat, waarbij omhoog ruimte voor het steunen van de vervullingsverrichting wordt bevrijd.

 

Laat vallen het Verschepen als Optie

Als u opslaat en grote punten verscheept, denk na gebruikend één of andere vorm die van daling uw inventaris en kosten verscheept binnenshuis te drukken.

 

Doorgangbreedten

Hoe wijd zijn uw pakhuisdoorgangen? Probeer om de minimumdiebreedte te ontwerpen die wordt vereist om het materiaal behandelingsmateriaal aan te passen zonder werkende efficiency wordt gebruikt te compromitteren.

 

Kruis het Dokken

Indien mogelijk, overweeg dwars het dokken grote versies van nabestellingen of single-line orden om de hoeveelheid inventaris te verminderen die opslagplaatsen vereist.

 

Beste Gebruik van de Uw Bouw

Zorg ervoor u de uw bouw bestudeert om te bepalen hoe het het best van een ruimtestandpunt kan worden gebruikt. Overweeg duidelijke het stapelen hoogte, kolom het uit elkaar plaatsen, de bouwbeletsels en algeheel processtroom. Probeer om aan verticale ruimtebehoeften met de de bouwkenmerken tegemoet te komen.

 

Diepte van Opslag

Overzicht niet alleen het efficiënte gebruik van de hoogte plaatsen, maar ook de diepte van opslag; bijvoorbeeld, overweeg dubbel-diepte het rekken.

 

Lever Opslag

Als u voorraden of verpakkingsmaterialen moet opslaan, probeer om de inventaris te beheren om overstocks te vermijden. Zie of kan uw golfleverancier één of andere inventaris houden bij zijn plaats voor u, en elke levering nemen weinig dagen.

 

Deurgebruik

Als u afzonderlijke verschepende en ontvangende dokken hebt, denk combinerend hen na om plaats te besparen.

 

Mezzanine Installatie

Als uw vergunningen van de de bouwlay-out, het gebruik van mezzanine onderzoeken om functies te huisvesten die hoog-baai geen opslag vereisen. Deze kunnen duur zijn en zijn vrij permanent, maar zullen pakhuis ruimtegebruik maximaliseren.

 

Houd het Eenvoudig

Waar u een keus tussen een complexe en eenvoudige oplossing hebt, kies de eenvoudige oplossing. Bijvoorbeeld, denk na omhoog toevoegend de rijen van het palletrek. Een voorbeeld van ingewikkeldheid zou het rekken tot smalle doorgangen kunnen leiden. Is er een rendement van investering voor uw oplossingen?

De pakhuisruimte vertegenwoordigt vaak 15% aan 20% van de kosten per orde. Bewegen zich aan nieuwe ruimte is duur en neemt heel wat tijd. Zorg ervoor u iemand verantwoordelijk voor uw aan de gang zijnde planning en de analyse van het pakhuis ruimtegebruik proces hebt toegewezen.

 

 

[Opmerkingen: dit nieuws komt uit M. Brian Barry.]