Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit op zwaar werk berekende opslagrekken voor verkoop
Van goede kwaliteit op zwaar werk berekende opslagrekken voor verkoop
Voor uw informatie, kwamen de goederen gisteren bij ons pakhuis aan. Dank u voor uw vriendelijke regeling & samenwerking. Vriendelijke groeten, Nefra

—— Nefra

Wij hebben de mezzanine vloer reeds gebruikt en met het product gegebruikt. Vriendelijke groeten Justin

—— Justin Chew

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.
Machines
Machine01
goodspackages

Machines

Machine01

goodspackages

1 2
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

1 2
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

 • lopende band

  Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

  Lijin, als fabriek en fabrikant, in Guangdong, China wordt gevestigd, dat een gebied behandelt van, heeft etc. verscheidene het Rek、 Rek dat Gesteunde Mezzanine van de productie Industriële Opslag.

   

  Elke productielijn is uitgerust met geavanceerde en effient machines. als de klant ons aan product nieuw type rek voor speciale aangepaste producten wenst, is het aanvaardbaar, om het even welke speciale vereisten over het rek, proberen wij altijd ons beste om aan de behoeften van onze klanten, zoals de verschillende eisen van de gevalgrootte en verschillend materiaal te voldoen.

   

  Het aantal van onze arbeiders is meer dan 150, die allen deskundig en ervaren zijn om voor de bulkproductie in hoogte te waarborgen - kwaliteit. Bovendien, elke woker moet strikt hebben en de standaard opleiding vóór krijgen om regelmatige van tijd tot tijd opleiding te werken en te hebben.

   

  Een grote hoeveelheid ervaren arbeiders verstrekt een betrouwbare waarborg voor bulk en hoogte - kwaliteitsproductie. Wij kunnen vrij 100 stukken per dag dichtbij vervaardigen om de grote ordeeisen van onze klanten te ontmoeten.

   

  Lijin is geaccrediteerd met ISO9001, ISO14001, handhaaft ISO18001 en altijd een strikte houding ten opzichte van kwaliteitscontrole en werkomgeving om ervoor te zorgen dat de certificatie wordt gehandhaafd.

   

   

 • OEM / ODM

  Al onze producten kunnen worden aangepast.

  OEM en ODM zijn beide beschikbaar in Lijin, zijn wij beschikbaar in specificaties, verschijning, kleuren, unieke emblemen etc. op de producten. Als onze klanten de twee diensten wensen, voorzie ons van de aangepaste productentekeningen, specifieke speciale specificaties, detail requiremets, kunnen wij absoluut aan alle vereisten voldoen.

   

  Doe wat u, wilt aanbiedt wat u nodig hebt.

 • R & D

  Wij hebben een vergadering elke week en reseach problemen van klanten en vinden de resolutie.

Contactgegevens
Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Michelle Zheng

Tel.: 86-0769-81769090

Fax: 86-0769-81767397

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)