Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Geen
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 50m-300m
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
certificaat: AS4084
certificaat: ISO9001, ISO14001, ISO18001
Inleiding

China Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons bedrijf wordt gevestigd in 2008, en het is een beroepspakhuis en een logistisch materiaalbedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van, de productie van en het installeren van opslagmateriaal en het pogen te verstrekken

de rendabele en ruimteoplossingen van de gebruiksopslag voor alle klanten wereldwijd.
Wij hebben meer dan 98.000 vierkante meters fabrieksgebied en meer bekwame personeelsleden van than150, met inbegrip van 8 ervaren R&D-ingenieurs. Bovendien, ons bedrijf introduceerde 6 automatische productielijnen van het rollen en

gebogen staal en twee statische lijnen van de poederdeklaag van Zwitserland, Duitsland, Verenigde Staten en Japan in 2008, dat de goede kwaliteit en de hoogte - kwaliteit van onze producten verzekert. Al onze producten en verrichting zijn ISO: verklaarde 9001, en al onze rekken/goedgekeurd door SGS bedrijf opschorten die worden.
Onze hoofdproducten zijn op zwaar werk berekend rek, middelgroot plichtsrek, licht plichtsrek, cantileverrek, mezzanine vloer, aandrijving in rek, etc.

Wij voeren naar vele soorten landen uit: De V.S., Groot-Brittannië, Rusland, Nieuw Zeeland, Sigpore, de Verenigde Arabische Emiraten

Bangladesh, Australië, Guyana etc.

 

Certificaat: ISO9001, ISO14001, OHSAS14001, AS4084 EN MTS

 

Welkom om ons bedrijf te bezoeken.

Geschiedenis

Wij specialiseren ons in rekken meer dan 15 jaar. Eerst, hebben wij slechts 20 arbeiders en verkopen onze producten in provice van Guangdong. Met een goede reputatie, worden wij inlarge onze arbeiders en onze producten verkocht in geheel land. Dan openen wij een nieuw bedrijf en de naam is Co. van het de Opslagmateriaal van Dongguan Lijin Ltd Meer dan 7 jaar, concentreren wij ons op binnenlandse markt. Dan, openen wij geleidelijk aan de markt overzee en wij hebben 6 van de de uitvoerjaar ervaring, zodat kunt u op ons vertrouwen.

Dienst

China Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze vrije diensten omvatten overleg en steekproefcad lay-outs van uw voorgesteld reksysteem. Onze ontwerpdeskundigen kunnen uw toepassing en een toepassing-specifieke oplossing vinden voor u analyseren. Krijg het het rekken systeem u aan de beste gewaarborgde prijs wenst.

Als u cantact ons, wij u binnen 24 uren zullen antwoorden. Als om het even welke vragen, wij u zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Als u problemen van installatie hebt, kunnen wij ons beste doen u helpen.

 

Co. van het de Opslagmateriaal van Guangdong Lijin, Ltd is één van de meest professionele speciale fabrikanten die zich in de gelijkaardige rekken van de alletstraal, Lange spanwijdteplank, mezzanine platform, vormrek, cantileverrek en de kooi van het draadnetwerk, enz. specialiseerde.

Onze Voordeeldienst:

1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.

2. Lijin bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten, vertellen ons uw idee hebben, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.

3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere die te ontwikkelen op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.

5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

 

Technische ondersteuning:

1. Al onze het testen machines en het produceren van machines zijn uitgerust met geavanceerd systeem, zijn onze ingenieurs professinal en creatief, terwijl wokers ervaren zijn.

2. Al onze producten hebben standaard en strikte tests, en overgegaane ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001; AS4084-2012.

De naverkoopdienst:

1. „De klantennadruk " is onze kernwaarde, is het worden de meeste leverancier van het professinal speciale materiaal in de wereld onze visie, zodat hebben al onze producten twee-jaren garantie minstens, één of andere gelijke liftetime garantie. Om het even welke vragen, zullen ons verkoopteam onze klant de meest satifactory naverkoopdienst aanbieden. Zo als om het even welke vragen, vrij voelen om op om het even welk ogenblik te contacteren ons in.

2. Wij hebben een volledig en efficiënt productiesysteem om de massieve eisen van onze klanten te ontmoeten. En wij hebben inventaris gereserveerd, zodat kunnen wij levering maken voor u onmiddellijk na betaling.

 

Betalingsvoorwaarden:

Onze betalingstermijnen zijn zeer flexibel, T/T, is L/C aanvaardbaar allen.

 

De verpakkingsdienst:

Karton of Schuim de film en de verpakking van speciale klanten zijn beschikbaar.

 

Ons Team

China Guangdong Lijin Storage Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben pruductionarbeiders, ontwerpteam, verkoopteam, installatieteam, financiële departmant, pakhuisbewaarder. Onze vrije diensten omvatten overleg en steekproefcad lay-outs van uw voorgesteld reksysteem. Onze ontwerpdeskundigen kunnen uw toepassing en een toepassing-specifieke oplossing vinden voor u analyseren. Krijg het het rekken systeem u aan de beste gewaarborgde prijs wenst.

 

Verkoopteams

Onze verkoop zal u op elk ogenblik onderhouden. Professinal en de patiënt, om het even welke vragen, om het even welk helpen u nodig hebben, aarzelen niet om ons te contacteren.

 

Het Team van onderzoek&development

Ongeveer 20 technische ingenieurs verlenen de technologiesteun voor meer innovatief productontwerp, professinaltests, speciale aangepaste producten, machineonderhoud en het productverbetering.

 

Kwaliteitscontroleteam

Met volledig inspectiesysteem, behandelt onze kwaliteitscontrole elk detail van productie om ervoor te zorgen wat wij aan onze klant aanbieden is het beste. Elk product moet detail en strikte inspectie tijdens productie en vóór levering hebben. Prima maakt beloften om producten en steun te verlenen die de behoeften van onze klanten van kwaliteit, levering, verpakking, betrouwbaarheid aangezien „meed de Klantennadruk“ in onze mening elk ogenblik is.

De productielijn: snijdend materail, ponsen, het rollen, het buigen, het lassen, met een laag bedekt poeder, het drogen, verpakking.